Најновије

Британска докторка изнела шокантне статистике: Паузирајте вакцинацију, превише је нус појава! (ВИДЕО)

Британска докторка Тес Лери, директорка организације "Медицина заснована на доказима", затражила је да се макар пузира са давањем вакцина против корона вируса, јер је забележен велики број нежељених последица и смртних случајева, а о којима медији не желе да говоре.

Др Тес Лери (Фото: Јутјуб)

– Више од 300.00 људи у Великој Британији је пријавило нус појаве и нежељене последице од вакцине против корона вируса. Вакцина за тетанус која се даје од 1968. године и до данас има само 38 смртних случајева повезаних с овом вакцином. С друге стране, од вакцине против корона вируса имамо 7.000 смртних случајева за само неколико месеци у бази СЗО, а број је вероватно неупоредиво већи – тврди она.

Само у Британији има 1.440 смртних случајева повезаних са вакцином против корона вируса. Ово је јединствен случај у историји да за тако кратко време имамо толико смртних случајева од било ког лека. Такође, забележено је на хиљаде ретких тромбоза.

Једноставно, за безбедну и ефикасну вакцину је потребно десет година. Ако прекинемо вакцинацију не би се догодило ништа страшно јер постоји терапија која би знатно допринела излечењу, а која укључује лек ивермектин – истакла је др Лери.

Шта још изјавила британска докторка, погледајте и послушајте у видео прилозима.

Холандски доктори проговорили, колико је вакцинисаних у болницама сазнајте ОВДЕ.

Извор: Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА