Najnovije

MILO SE VRAĆA?! DF ZABRINUO SRBE U CRNOJ GORI! Niko iz parlamentarne većine ne sme praviti dilove sa DPS!

Nakon sastanka u zgradi Skupštine Crne Gore, na kome su učestvovali predstavnici svih partija parlamentarne većine, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kaže da do petka očekuje odgovor svih predstavnika parlamentarne većine, prenosi Portal Adria.

DF (Foto: Jutjub)

Mandić je za TV Adria istakao da niko iz parlamentarne većine ne sme praviti bilo kakve dogovore ili dilove sa Demokratskom partijom socijalista.

- Nama treba pošten dogovor, treba nam resetovanje odnosa u parlamentarnoj većini i zbog toga smo rekli - ako smo dva meseca potrošili na jedan pogrešan projekat koji se zvao rekonstrukcija Vlade, mi ne želimo za nas da tražimo dva meseca. Dovoljno nam je mesec dana. Potrošićemo dakle četiri dana čekajući te odgovore, a nakon toga imamo 26 dana da usaglasimo sve što je važno - dodao je on.

Kazao je da će pozvati autentične predstavnike nacionalnih manjina da budu dio te buduće parlamentarne većine, kao i one stranke koje možda pronalaze interes da bude dio parlamentarne većine.

- Ali jedino koga nećemo pozvati i ko nam je neprihvatljiv to je Demokratska partija socijalista (DPS) - kategoričan je Mandić.

NJihov cilj je, kako je rekao, da isprave politički amaterizam koji već godinu ispoljavaju premijer Zdravko Krivokapić i njegova Vlada, a koji je doneo loše rezultate.

- Ne želimo nikoga da provociramo, pogotovo da ga provociramo tako što ćemo ga zavlačiti u neke rukavce i na stranputice, a želeći da ostvarimo neki politički cilj, koji bi odgovarao samo političkoj organizaciji kojoj ja pripadam - rekao je Mandić, zaključujući da će se, kada u petak dobiju odgovore, pristupiti konkretnim predlozima o tome kako bi trebalo da izgleda nova vlada, koji je njen program, kao i sastav.

Kako je doktor Antonijević zapušio usta svim pobornicima vakcinacije pogledajte OVDE.

Izvor: Informer

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA