Najnovije

Janjuš bez blama progovorio: Imao sam s*ks sa muškarcem, prvo je bolelo, pa je posle bilo lepo! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš priznao je da je imao neprijatno iskustvo kada mu je lekar gurao prste u analni otvor, prilikom čega je imao osećaj da ima seks s muškarcem.

Janjuš (Foto: Jutjub)

Zadrugari su tokom večeri igrali igru gde su devojke iz Bele kuće na osnovu odgovora na pitanja koja su postavljala birale svoj tip momka. Pitanja su bila veoma neprijatna i intimna u zavisnosti od zadrugarke koja ih je postavljala. Kada je došao red da Rialda Karahasanović izabere svoj tip muškarca, ona im je postavila sledeće pitanje.

 Koliko vam je seks bitan? - pitala je Rialda.

- Ne toliko - rekao je Ša, pa ispao iz igre.

- Odmah sedi, posle ovoga me ništa ne zanima - rekla je ona i nastavila da rešeta s još gorim pitanjima, gde je Janjuš priznao da je imao mušku ruku unutar svog rektuma.

- Da li ste imali odnos s istim polom? Ne mora seks, ali neki eksperimenti u mladosti - nastavila je pevačica.

- Jesam, iskreno, na kontroli za prostatu, lekar mi je gurnuo prst. Nisam znao gde se nalazim. Rekao mi je: "Okreni se ovako." Sve sam zvezde prebrojao. Imao sam osećaj da me je lekar je*ao. Kao da ne fistuje rukom. Ma kao da je cela upala u mene. Nikad kraja. Ali kad je počeo da dira prostatu, lepo je bilo. Počeo da mi se diže, sunce ti je*em. Rekoh, samo da on ne vidi. Posle su me svi zaje*avali da sam imao seks s lekarom. Eto. to je moje prvo i poslednje seksualno iskustvo s muškarcem. Tad sam izgubio i nevinost. Sa 35 sam izgubio nevinost - priznao je Janjuš, dok su se svi smejali njegovim rečima.

Žena od sultana fotografijom iz kreveta bacila muškarce u trans! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA