Najnovije

DRITAN JE SOROŠEV! Medojević: Krivokapić odbija da smeni Milove kadrove - odbićemo sve njihove zakone

Vlada Crne Gore je formirana suprotno volji građana, što je suprotno i Ustavu jer je DF uzeo skoro 33 procenata glasova, a u Vladi participira sa nula procenata, izjavio je za Srbin info Nebojša Medojević lider Pokreta za promjene i funkcioner Demokratskog fronta.

Nebojša Medojević (foto: Jutjub)

On je rekao da je mitropolit Amfilohije insistirao na Krivokapiću, a da je Abazović sledbenik Soroševe strukture. 

- Soroš je vlasnik koncerna Vijesti i oko tog medija se formirala parapolitička struktura URA, povezana sa globalistima. Oni su na izborima uzeli 5,5 procenata. A drugi deo vlade na čelu sa Krivokapićem je formiran iz Mitropolije. Vernik sam i poštovalac Mitropolije, ali sam protiv da se crkva meša u politiku. Nama je Zdravko predstavljen kao nestranačka ličnost, a u Nikšiću se na izborima pojavila njegova lista, znači nije više nestranačka ličnost. U vladu stručnjaka je primio URU, a izbacio DF“ – oštar je bio Medojević u kritikama premijera Zdravka Krivokapića.

Gost Srbin.info ističe zašto je još ljut na novu Vladu Crne Gore:

- Vlada nije uradila ništa što je obećala! Nije očistila ni birački spisak već je naprotiv uvećan za više od 300 birača. Milo je tako napravio da ima 80 do 90.000 fantom birača. Nije smenjena centralna tačka Milovog biračkog mehanizma tužilac Katnić, niko nije uhapšen ni procesuiran iako je bilo mnogo dokaza o kupovini glasova. U Nikšiću su aktivisti DPS komotno kupovali glasove i sad kad nisu vlast! – optužuje Medojević.

On ističe da je Vlada dovela na čelo policije Brđanina koji je kadar Veljovića i DPS premijera Markovića!

- Vlada je zadržala DPS kadrove na nivou funkcionera. Ključni medijski kanal za širenje mržnje prema svemu srpskom je Javni servis CG, a nova Vlada za šest meseci nije smenila ni to rukovodstvo! Očigledno da cilj Vlade nije da demontira Milov režim, oni se slažu sa tom politikom. Milo je svaki svoj glas kupio. Da je Vlada uhapsila ljude koji kupuju glasove za Mila novcem od kriminala, ne bi u Nikšiću ni imali taj rezultat – rezonuje lider PzP.

On je istakao da se zalaže za radikalne rezove, “prvo otvaranje tajnih dosijea, pa smene, hapšenja, oduzimanje imovine”.

- U Crnoj Gori nikad nismo imali demokratiju, bio je kralj, Tito pa don Milo. Ne može se mirno napraviti demokratska država, zmiji morate da zdrobite glavu inače se brzo oporavlja jer ima pipke svuda. Kadar DPS je u svim strukturama država, njihovi su tajkuni, mafija, plaćeni lobisti po svetu – istakao je Medojević.

NJegova očekvianja za Nikšić su da nova vlast smeni sve funkcionere DP, “otpusti sve uhljebe, birokratiju svede na optimalni nivo i uspostavi dobre odnose sa Srbijom”.

- Ulazimo u političku i parlamentarnu krizu! Mi tražimo restruktuiranje Vlade i nećemo glasati njihove zakone uključujući i budžet dok ne smene Milove kadrove u Tužilaštvu, Krivokapić je otvoreno rekao da to neće da uradi. Videćemo - poručio je Medojević.

Nebojša Medojević je pričao i o odnosu DF-a sa Aleksandrom Vučićem, ali i o korona pandemiji koju su po njegovom mišljenju kreirali svetski globalisti, satanisti i bankarski fašisti koji su vekovima kreatori svetskih ratova i kriza.

Kako je Dritan udario po Moskvi i Pekingu, čitajte OVDE.

Izvor: Srbin info, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA