Najnovije

Ako Stanković ode, vraća se Milojević?!

Crvena zvezda očekuje da Dejan Stanković ostane i naredne sezone, ali ako se, ipak, dogodi da on kaže "si" Sampdoriji, šampion Srbije ima spremno rešenje - povratak Vladana Milojevića!

Milojević (Foto: Jutjub)

Zvezdin Supermen, "Klark Kent" je pre izvesnog vremena završio misiju u Saudijskoj Arabiji i uglavnom se pozicionirao u Grčkoj kao eventualno rešenje za klupe AEK-a i Panatinaikosa (otpušten trener Bolonji). Međutim, oba kluba iz Atine su blago demantovala te medijske glasine ističući da nemaju novca za tako skupe projekte i trenera koji zarađuje tri puta više od njihove platežne moći.

Milojević je bez kluba, sigurno je da se odmorio od Zvezde, ali na poziv iz LJutice Bogdana ne može da bude imun. Jednostavno je, Miloje će uvek biti tu za Zvezdu, a pogotovo sada kad se sprema blago renoviranje tima i novi napad na Ligu šampiona. Aleksandar Dragović je blizu potpisa, Milunović je daleko bliži ostanku od kad je Zvezda shvatila da joj je neophodan, čak ni dolazak Aleksandra Kolarova nije san... 

A, šta se promenilo kad je Dejan Stanković od izjave "ostajem da nastavimo sa uspesima" posle trijumfa nad Vojvodinom, za nekoliko dana stigao do toga da opet razmišlja da se vrati u Italiju? Nije Sampdorija dostavila ponudu koja se ne odbija, već se dogodio Rad. I navijači Crvene zvezde. Šta se događalo na poluvremenu i posle meča koji se završio 2:2, ko je ulazio u svlačionicu, šta je izrečeno, ko je ljut, a ko uvređen, znaju oni koji su tamo bili. 

Proizvod je da vest koja dolazi iz Italije da bi Stanković mogao da preuzme Sampdoriju nije netačna. Trener crveno-belih sigurno ništa neće pričati, ni seći do 25. maja i finala Kupa Srbije. A, dan posle toga Zvezda i on su za stolom.

Koliko golova je Zvezdi potrebno da sruši rekord Partizana star 21 godinu pročitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA