Najnovije

PATRIJARH DEMANTOVAO PISANJE MEDIJA: Krećem na Cetinje! (FOTO)

Patrijarh srpski Porfirije demantovao je pisanje režimskih srpskih tabloida da u nedelju neće biti obavljeno ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju.

Patrijarh srpski Porfirije. (Foto: Jutjub)

- Začudilo me je što su pojedini mediji večeras objavili da sam odustao od ustoličenja u Cetinjskom manastiru. Radi se o notornoj neistini i dezinformaciji. Sa svim arhijerejima okupljenim u Podgorici već u ranim jutarnjim časovima krećem za Cetinje da ustoličim Vladiku Joanikija u tron mitropolita crnogorsko-primorskih, kako je odlučio Sveti arhijerejski sinod Srpske pravoslavne crkve - napisao je patrijarh na Instagramu i poručio da SPC nikada neće odustati od ustoličenja u cetinjskom manastiru.

Prethodno su tabloidi pod kontrolom Aleksandra Vučića, plasirali vest da je SPC odustao od ustoličenja Joanikija na Cetinju, u nedelju u 9 časova.

U toku subote, režimski taboidi su javili da je u toku hapšenje Veselina Veljovića, bivšeg direktora policije Crne Gore i aktuelnog savetnika predsednika Mila Đukanovića. I ova vest se ispostavila kao lažna.

Patrijarh Porfirije se obratio narodu! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA