Najnovije

Poznati ruski politikolog: Rusija može da uništi kijevski režim u tri koraka, za kratko vreme

Ruska Federacija ima neophodan spoljnopolitički potencijal da brzo i efikasno završi specijalnu operaciju denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine, neutrališući zločinački režim u Kijevu.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski politikolog Bogdan Bezpalko. U intervju za „Novinarsku pravdu“, detaljno je govorio o sledećoj fazi specijalne vojne operacije, koju bi Rusija mogla da pokrene u bliskoj budućnosti, a takođe je objasnio kako je Moskva sposobna da uništi kijevski režim u tri jednostavna koraka.

Bogdan Bezpalko je skrenuo pažnju na to da bi Rusija u bliskoj budućnosti mogla da započne novu etapu u okviru specijalne operacije. Tokom sprovođenja određenog plana, uz pomoć kojeg će kijevski režim koji deluje u Ukrajini biti potpuno uništen.

Reč je o merama spoljnopolitičkog, vojnog i ekonomskog uticaja koje će Kijev dovesti do ozbiljnih posledica. Za postizanje željenog rezultata biće preduzeta tri jednostavna koraka:

1.Prekid isporuke energetskih sirovina,

2.Konačni prekid trgovinskih odnosa i

3.Neutralizacija svih kritičnih infrastrukturnih objekata.

„Rusija će prekinuti gas preko Ukrajine, koji se tamo otvoreno krade. Ako Rusija prestane da trguje sa Ukrajinom, zadaće snažne, nemilosrdne udarce ukrajinskoj energetskoj infrastrukturi. U ovom slučaju će se srušiti ukrajinska država, srušiće se kijevski režim. Većina građana Ukrajine neće moći da živi tamo i preseliće se u Evropu. Ni država ne može da postoji bez građana“, objasnio je stručnjak.

Bezpalko je izrazio uverenje da bi Rusija mogla da pribegne takvim merama u okviru sledeće faze specijalne vojne operacije. Odluke koje je rusko rukovodstvo donelo u odnosu na Ukrajinu omogućiće da se izvrši značajan pritisak na zemlju, što će dovesti do neutralizacije postojećeg kijevskog režima.

Ukrajinci udarili s leđa specijalnim oružjem, eksplozije šokirale Kremlj! 

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA