Најновије

Познати руски политиколог: Русија може да уништи кијевски режим у три корака, за кратко време

Руска Федерација има неопходан спољнополитички потенцијал да брзо и ефикасно заврши специјалну операцију денацификације и демилитаризације Украјине, неутралишући злочиначки режим у Кијеву.

До овог закључка дошао је познати руски политиколог Богдан Безпалко. У интервју за „Новинарску правду“, детаљно је говорио о следећој фази специјалне војне операције, коју би Русија могла да покрене у блиској будућности, а такође је објаснио како је Москва способна да уништи кијевски режим у три једноставна корака.

Богдан Безпалко је скренуо пажњу на то да би Русија у блиској будућности могла да започне нову етапу у оквиру специјалне операције. Током спровођења одређеног плана, уз помоћ којег ће кијевски режим који делује у Украјини бити потпуно уништен.

Реч је о мерама спољнополитичког, војног и економског утицаја које ће Кијев довести до озбиљних последица. За постизање жељеног резултата биће предузета три једноставна корака:

1.Прекид испоруке енергетских сировина,

2.Коначни прекид трговинских односа и

3.Неутрализација свих критичних инфраструктурних објеката.

„Русија ће прекинути гас преко Украјине, који се тамо отворено краде. Ако Русија престане да тргује са Украјином, задаће снажне, немилосрдне ударце украјинској енергетској инфраструктури. У овом случају ће се срушити украјинска држава, срушиће се кијевски режим. Већина грађана Украјине неће моћи да живи тамо и преселиће се у Европу. Ни држава не може да постоји без грађана“, објаснио је стручњак.

Безпалко је изразио уверење да би Русија могла да прибегне таквим мерама у оквиру следеће фазе специјалне војне операције. Одлуке које је руско руководство донело у односу на Украјину омогућиће да се изврши значајан притисак на земљу, што ће довести до неутрализације постојећег кијевског режима.

Украјинци ударили с леђа специјалним оружјем, експлозије шокирале Кремљ! 

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА