Najnovije

Popović: Pesnica "Otpora" je jedan od najgotivnijih srpskih brendova

BEOGRAD - Srđa Popović, jedan od najkontroverznijih srpskih političkih aktivista, poznat kao "prvi čovek Otpora", odnosno, organizacije koja nosi naziv Kanvas, dao je intervju za list Nedeljnik u kojem tvrdi da je "pesnica Otpora" jedan od najvećih, odnosno, kako Popović kaže, najgotivnijih svetskih brendova.
Srđa Popović (Foto: JuTjub)

Srđa Popović (Foto: JuTjub)

Popović, ni manje ni više, nego pesnicu Otpora poredi sa Novakom Đokovićem. "Od dva miliona građana ove zemlje koji su pod njenim barjakom zbrisali Miloševića, pesnica je postala inspiracija mladim ljudima koji se širom planete bore protiv ludila. Svidelo se to dežurnim narikačama ili ne, i uz izvinjenje ajvaru i kajmaku - ta pesnica je uz Noleta naš najgotivniji svetski brend." - kaže Popović za Nedeljnik. Podsećamo, Popović se bavi tzv. "nenasilnim revolucijama", odnosno, nenasilnim metodama svrgavanja režima širom sveta, a poslednji njegov aktivizam je zabeležen tokom "arapskog proleća". Teško je zaključiti na koji način se u Popovićev doživljaj pesnice "Otpora" i "nenasilnih metoda" uklapa "arapsko proleće" kao nešto najkrvavije i najmonstruoznije što se desilo u svetu u poslednjih nekoliko godina.
Pročitajte još:PROROČANSTVO NAJDŽEL FARADŽA: U Evropi počinje građanski rat! (VIDEO)Obradović: Vučić je ranije podnosio krivične prijave protiv Cvetkovića, a sada… (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA