Najnovije

Paganski hram koji će prvo da leti iz Beograda bando sektaška biće onaj koji ste podigli Titu

Danas je grupa političkih stranaka okupljena oko pro-EU komunjarske opozicije inače veoma bliske britanskim političkim i obaveštajnim krugovima predstavila svoje kandidate za predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore u Srbiji. Ta Britancima veoma bliska politička grupacija lažno se predstavlja kao “Ujedinjena opozicija Srbije” jer kao prvo oni uopšte nisu opozicija sadašnjem vladajućem režimu Aleksandra Vučića jer se politika te sektaške grupe koja je odavno na britanskim jaslama uopšte ne razlikuje od politike vladajućeg režima. Reč je o najobičnijim frakcijama raspadnute Demokratske stranke a nikako o nekakvoj “Ujedinjenoj opoziciji Srbije”. Ta sektaška banda pokušava samo sebe i politiku koja je sprovođena 12 godina da rebrenduje i ništa više. Oni su samo naličje iste zle pare kojoj se na licu nalazi Aleksandar Vučić sa njegovim naprednjacima.

Piše: Milinko Milinčić, urednik portala Srbijadanas.net

Tako je danas kandidat za gradonačelnika Beograda te sektaške grupacije Vladeta Janković kao prvu stvar koju će uraditi pošto bude izabran za gradonačelnika Beograda naveo izmeštanje spomenika Stefanu Nemanji iz Beograda u neki manastir?! Pa evo ovako gospodine Jankoviću uz sve dužno poštovanje. Napušiš se kurca Stefanu Nemanji! Više puta! Da ne bude zabune.

Od svih problema koje treba rešavati u Beogradu ti si se lelemude dohvatio uklanjanja spomenika Stefanu Nemanji?! Jedini spomenik koji ti matora p*****ino možeš da ukloniš iz Beograda biće ona paganska skalamerija na Dedinju koju ste podigli u slavu onog Srboubice i zlotvora Broza. Koji vam već decenijama smrdi i truli poviše centra Beograda. Malo vam je on bio tu pa ste pored njega strpali i lešinu one debele Ličanke. 

Umesto da Vladeta Janković Beograđanima ponudi konretan program kao recimo da konačno sprovede kanalizaciju u sve delove Beograda i omogući da pola miliona Beograđana ima najosnovnije civilizacijske uslove za život on bi da ruši spomenik Stefanu Nemanji?! Nemaš bre budalo nenormalna jednu jedinu autobusku i železničku stanicu u Beogradu a ovamo bi da rušiš i uklanjaš spomenik onome ko je stvorio i utemeljio srpsku državu?!  Nije ti palo na pamet matora polukorisna pederčino da od Nebojšine kule napravite spomenik i da konačno obeležite mesto gde su na beogradske pijace stizale tone mesa. Te tone tog srpskog mesa koje su u Beograd slate iz NDH velikim delom zakopane su tu upravo podno zidina Nebojšine kule.

Neće vam proći ta prevara sa tim vašim reberendiranjem istog sranja kakvo smo već imali prilike da gledamo 12 godina u Srbiji jer ste vi upravo glavni krivci za ovakvo stanje u zemlji jer ste vi doveli na vlast Aleksandra Vučića i SNS. Vi ste to operativno odradili na mig vaših velikih britanskih prijatelja.

Nije samo jasno zašto tzv. patriotska opozicija i patriotski portali ili oni koji se prodaju narodu za iste podražavaju ovu sekstašku špijunsku bandu i zašto je na patriotskim portalima maltene promovišu?! Između ovih kripto komunjarskih sektaša i ovih sektaša što su na vlasti nema nikakave razlike. Čak ni u nijansama. Vi bi na vlast da dovedete čoveka koji je karijeru u Vojsci Srbije napravio na konto Tadićevih guzova i protežiranja mecena NATO pakta? Čoveka koji je dok mu je gorela dedovina i očevina ladio jaja u Beogradu i to kao visoki oficir?! Čoveka koji je inače vlasnik hrvatske putovnice?! Da li ste vi bre normalni?

Ili bi da na vlast dovedete onu lajavu lujku koja je u Narodnoj skupštini Srbije po britanskom nalogu htela da proglasi Srbe za genocidan narod? Pa da imamo normalnu državu i sistem bezbednosti tim i takvim džukelama ne bi bio dozvoljen pristup niti jednom jedinom javnom poslu! Šta sad treba da radimo? Da jednu britansku agenturu koja je zasrala stvari zamenimo sa drugom koja će da nastavi započeti posao komadanja i uništavanja Srbije?

Izvor: Srbija danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA