Najnovije

U toku je ofanziva Bajdenove administracije na Srbe na celom Balkanu! (VIDEO)

Pritisak na Srbe u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori treba gledati u kontekstu dolaska Bajdena na vlast u SAD odnosno povratka administracije koja je 90-ih ratovala protiv Srba, smatra prof. Aleksandar Đikić, osnivač Srpskog nacionalnog foruma iz Gračanice.

Smena vlasti u Crnoj Gori, pritisak na Milorada Dodika i nametanje Srbiji promene Ustava Đikić vidi kao posledice promene vlasti u SAD.

Đikić je u intervjuu za “Helm Kast” govorio o referendumu za promenu Ustava iskazujući nazadovoljstvo činjenicom da su svi politički činioci prestali da govore o krađi na glasanju i posledicama promene Ustava i krenuli u izbornu kampanju. 

Đikić je govorio o stanju na KiM i nastavku predaje srpske imovine Albancima. On je objasnio da iza odluke da se skijaški centar Brezovica preda na upravljanje Albancima stoji vlast Srpske napredne stranke u Štrpcu. On je detaljno objasnio kako je Brezovica predata institucijama tzv. nezavisnog Kosova.

On je govorio o posledicama predaje elektro sistema na KiM Albancima što je dovelo do pogoršanog snabdevanja severa KiM i čestih restrikcija.

Pogledajte celu emisiju:

Autor i voditelj emisije “Tema” je Igor Marinković urednik portala “Pravda” i kanala “Helm Kast”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA