Najnovije

ĐOKOVIĆ PONUDIO POMOĆ UKRAJINI: Spreman da pošalje novac (FOTO)

Ukrajinski teniser Sergij Stahovski otkrio je da mu je Novak Đoković dao dozvolu da objavi snimak njihove konverzacije. Pre nedelju dana, Stahovski je objavio snimak ekrana svoje konverzacije na Vacapu sa Đokovićem.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Đoković se obratio Stahovskom da proveri da li je dobro. „Postavio sam Novakovu poruku uz njegovu dozvolu jer znam da bi za Ukrajince to bilo važno“, rekao je Stahovski za Eurosport. 

„Iako su možda već ponosni što konačno imaju normalnog predsednika koji je spreman da stane iza svojih reči i stavi svoj život na kocku zajedno sa svim ostalim Ukrajincima. Bilo je, naravno, posebno čuti poruke od igrača.

Novak je drugačiji jer je Novak proživeo pakao kad je bio mlad. On potpuno razume kroz šta naša deca sada prolaze u Ukrajini, kada žive u metro stanicama. Dakle, znate, to je nešto kroz šta bih voleo da niko ne mora da prolazi”, poručio je ukrajinski teniser.

Poruka koju je Đoković poslao Stahovskom

"Stako, kako si čoveče? Jesi li na terenu? Mislim na tebe... nadam se da će se uskoro sve smiriti. Molim te javi na koju adresu da pošaljem pomoć, novčanu, bilo kakvu drugu pomoć", napisao je srpski teniski as.

'’Nole hvala puno, ja sam u podrulju Kijeva, prilično je mirno“, odgovorio je Stahovski.

O dešavanjima u Mariupolju saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA