Najnovije

CRNI DIM NAD MARIJUPOLJEM! Severni deo Azovstalja žestoko pogođen - oglasio se komandant Azova (VIDEO)

Zamenik komandanta bataljona Azov koji se nalazi u ​​fabrici potvrdio je za Si-En-En da dim na snimku dolazi iz fabrike.

Foto: Tviter printskrin

U novom objavljenom video snimku koji se širi društvenim mrežama veliki crni dim u blizini čeličane "Azovstalj" vidi se kako se diže iznad grada Marijupolja, preneo je Si-En-En, navodeći da je locirao i potvrdio autentičnost snimka, koji je jedan proruski kanal prvi objavio na Telegramu sinoć.

Na video snimku može se videti veliki, crni dim u blizini severne strane kompleksa čeličane. Kako navodi CNN, sa snimka nije jasno da li dim izlazi iz same fabrike ili iz oblasti u blizini.

Međutim, zamenik komandanta bataljona Azov koji se nalazi u ​​fabrici potvrdio je za Si-En-En da dim na snimku dolazi iz fabrike, koja je pogođena ruskim granatama. Zamenik komandanta nije hteo da kaže koji deo postrojenja je pogođen.

Juče je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) saopštio da je ukrajinska strana prekršila režim prekida vatre u čeličani "Azovstalj" i počela granatiranje sa svojih položaja na teritoriji fabrike.

Raketama „Oniks“ u području Odese pogođen je logistički centar na vojnom aerodromu preko kojeg stiže oružje iz inostranstva, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov. Snimak možete pogledati OVDE.

Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA