Najnovije

„Navodno stradala neka deca” imaju svoje ime i prezime

Ministar odbrane Nebojša Stefanović kaže da srpska deca koje hrvatski predsednik Zoran Milanović pominje kao „navodno stradala neka deca”, imaju svoje ime i prezime.

Oluja (Foto: Jutjub)

Stefanović navodi da su to Jovica Drča (6), Žarko (9) i Nevenka Rajić (11), Darko Vuković (13), te da su ubijeni na Petrovačkoj cesti dok su bili u izbegličkoj koloni koju su 1995. godine bezočno bombardovali hrvatski „junaci”, koji, takođe, imaju ime i prezime, preneo je Tanjug.

„Suvišno je bilo šta reći o predsedniku jedne zemlje, države članice EU, koji se očigledno diči poznavanjem rada makroa i dama sa torbicama u Bruklinu, Harlemu i Bronksu, dok bez trunke ljudskosti štiti ubice dece. Jednostavno, ma koliko divljao u svojim izjavama i napadao Srbiju, predsednika Vučića i tužilaštvo u Beogradu, pravde za žrtve ovog nečovečnog zločina mora biti”, poručio je Stefanović reagujući na izjavu Milanovića da će Hrvatska podići optužnicu protiv predsednika Srbije jer je Srbija podigla optužnicu protiv hrvatskih pilota koji su granatirali kolonu Srba na Petrovačkoj cesti u kojoj su među ubijenim srpskim civilima bila i deca.

O situaciji na severu KiM pročitajte OVDE.

Izvor: Politika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA