Najnovije

VACIĆ: Vučić je poslušao moj poziv i obezbedio granice! Desnica stoji uz svoju državu kada je bezbednost u pitanju! (VIDEO)

Miša Vacić, lider Srpske desnice je gostujući u jutarnjem programu TV Hepi istakao da je pozdravio odluku Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, koji je, posle nekoliko upada migranata u Šidu, poslao specijalne snage policije. Iako je predstavnik opozicione partije, ističe, smatra da je uspostavljanje mira bitno za sve naše građane.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

- Bezbednost je izrazito bitna stvar, i pozvao sam ministra policije i odbrane, da prateći situaciju na grčko- turskoj i bugarskoj granici ojačaju ljudstvo i na našoj granici, da bih pre dva dana video da je to naredio. Faktički je poslušao moj javni poziv! Sve pristalice Srpske desnice će se staviti na raspolaganje bezbedonosnim organima u zaštiti naše granice, jer vidimo da je u pitanju nadolazeća horda i vidimo da se cela Evropa sada solidariše da ih još na grčkoj granici zaustavi. Sebastijan Kurc je rekao da želi da ih zadrži ovde kod nas, međutim, srećom po Srbiju, ne pita se samo on, već i građani Srbije i vidimo da to neće dozvoliti ni Vučić. Srpska desnica će stajati uz svoju državu da se sačuva mir i bezbenost naših građana, izjavio je Vacić i napomenuo:

- Ne želim mračnu svetlost Srbiji, poput zona u Parizu koje drže migranti, a u koje policija ne sme da uđe.

A šta je još rekao saznaćete ako pogledate video.

Pročitajte OVDE   šta to neće dozvoliti Makedonija.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA