Najnovije

DELIJE NA NOGAMA: „Zvezda je sila – ima tim za plej-of Evrolige“

Crvena zvezda odlično je otvorila Evroligu pobedom protiv Asvela, a takva partija nije prošla ispod radara Eriku Mekalumu, inače bratu NBA zvezde Si DŽeja Mekaluma. On je istakao da crveno-beli ove sezone poseduju tim za plej-of.

Dakle, ne misli da će Zvezda biti od sedmog do desetog mesta na kraju ligaškog dela i da će igrati plej-in za ulazak u plej-of, već da će biti među najboljih šest i odmah obezbediti četvrtfinale.

„Ako nastave da kontrolišu skokove, da ovako šutiraju trojke... Naravno, neće imati 17 pogođenih trojki svake večeri, ali one koje su uzimali, oni nisu bili teški, niti neverovatni. Oni su došli zbog protoka lopte i napada sa Nejpirom, pronalazio je rešenja. Drago mi je da smo videli toliko čistu, klasičnu košarkašku utakmicu. Crvena zvezda je sila i moram reći, oni su plej-of tim. Ne plej-in, već plej-of tim“, istakao je Mekalum.

Potom se nadovezao i dodatno analizirao crveno-bele.
„Sa Gedraitisom imaju mnogo više šutera, ali i poenterskih opcija, dobro kontrolišu pik en rol, pun „veličine" se nalazi na krilima s njim i Hangom, ali kako oni kontrolišu skok... Zvezda je imala 17 ofanzivnih skokova, a kada šutirate 50 odsto za tri… Nema tu mnogo promašaja“, kazao je brat NBA zvezde Si DŽej Mekaluma.

Izvor: Sputnikportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA