Најновије

ДЕЛИЈЕ НА НОГАМА: „Звезда је сила – има тим за плеј-оф Евролиге“

Црвена звезда одлично је отворила Евролигу победом против Асвела, а таква партија није прошла испод радара Ерику Мекалуму, иначе брату НБА звезде Си Џеја Мекалума. Он је истакао да црвено-бели ове сезоне поседују тим за плеј-оф.

Дакле, не мисли да ће Звезда бити од седмог до десетог места на крају лигашког дела и да ће играти плеј-ин за улазак у плеј-оф, већ да ће бити међу најбољих шест и одмах обезбедити четвртфинале.

„Ако наставе да контролишу скокове, да овако шутирају тројке... Наравно, неће имати 17 погођених тројки сваке вечери, али оне које су узимали, они нису били тешки, нити невероватни. Они су дошли због протока лопте и напада са Нејпиром, проналазио је решења. Драго ми је да смо видели толико чисту, класичну кошаркашку утакмицу. Црвена звезда је сила и морам рећи, они су плеј-оф тим. Не плеј-ин, већ плеј-оф тим“, истакао је Мекалум.

Потом се надовезао и додатно анализирао црвено-беле.
„Са Гедраитисом имају много више шутера, али и поентерских опција, добро контролишу пик ен рол, пун „величине" се налази на крилима с њим и Хангом, али како они контролишу скок... Звезда је имала 17 офанзивних скокова, а када шутирате 50 одсто за три… Нема ту много промашаја“, казао је брат НБА звезде Си Џеј Мекалума.

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА