Najnovije

Popović: Potrebna Kancelarija za saradnju sa Rusijom

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas u Niškoj Banji da je srpskim građevinarima potrebna državna Kancelarija za ekonomsku saradnju sa Rusijom koja će im pomoći da ponovo zauzmu snažne pozicije na velikom ruskom tržištu.

Popović (Foto: Jutjub)

Popivić je, kako se navodi u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, prilikom posete porodičnoj građevinskoj firmi "GMG trejd" podsetio da su naši građevinski radnici imali visok renome na ruskom tržištu.
"Sve najveće objekte 80-ih i 90-ih godina su gradili srpski građevinari. Poslednjih godina su te pozicije izgubili zbog turskih kompanija koje je podržavala turska država bankarskim garancijama. Od kada je Rusija uvela sankcije Turskoj, i njihova operativa tamo više ne može da radi, ponovo se ukazala izvanredna prilika za naše radnike. Tu šansu moramo da iskoristimo", poručio je Popović.
Predsednik SNP je održao i radni sastanak sa 30 privrednika iz Nišavskog okruga sa kojima su razmatrani načini za poboljšanje izvoza na rusko tržište i privlačenje ruskih investicija u taj okrug. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA