Najnovije

OGLASILA SE ZVEZDA POVODOM NAPADA NA SRPSKE STUDENTE: Studenti nisu došli organizovano u Bolonju

Crveno-beli su saopštili da nije bilo organizovanog odlaska navijača na meč sa Virtusom.

Košarkaški klub Crvena zvezda povodom napada na srpske studente u Bolonji, uoči utakmice sa Virtusom, saopštio je da nije bilo organizovanog odlaska navijača u Italiju, niti bilo kakvog navijačkog sukoba.

Kako se navodi u saopštenju, četvorica simpatizera, koji studiraju u inostranstvu, a koji su napadnuti u petak, u sopstvenoj režiji su doputovali u Bolonju.

Klub je u kontaktu sa porodicama studenata, koji su nakon napada preventivno prebačeni u bolnicu, iz koje su odmah pušteni i osećaju se dobro, dodaje se u saopštenju.

Iz KK Crvena Zvezda navode da su primorani da se oglase kako bi se „definitivno prekinule sve spekulacije, slobodna tumačenja (pa i neistine)” koje su iznete povodom napada na srpske studente u Bolonji u petak, pre utakmice Evrolige Virtus – Crvena zvezda.

Italijanska radio-televizija RAI objavila je u petak da je u Bolonji napadnuta grupa srpskih studenata i da ih je grupa mladića, noseći kapuljače, tukla  palicama i čekićem.

Kako navodi RAI, od petoro studenata, troje je pobeglo i izbeglo nasilje, dok su dvojica, starosti od 23 i 24 godine, više puta udareni, jedan u glavu, a drugi u ruku.

Oni nisu teže povređeni i prebačeni su u polikliniku Sant Orsola u Bolonji, dodaje RAI.

Pojedini mediji su preneli, pozivajući se na „navijačke portale u Italiji”, da su huligani Rome, fudbalskog kluba iz Rima, napali u Bolonji Zvezdine saopštio je Delije koje su došle na utakmicu Evrolige Virtus - Crvena zvezda.

KRIM JE DEO RUSKE ISTORIJE: Otkrio je bivši nemački kancelar i naveo zašto Ukrajina ne treba da teži članstvu u NATO

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA