Najnovije

SKOT RITER: I Zelenski i Ukrajina će pasti do sledećih američkih predsedničkih izbora

ZA ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog nije važno ko će biti sledeći predsednik Sjedinjenih Država jer će do tada već izgubiti funkciju, a sukob sa Rusijom će biti završen, izjavio je bivši američki obaveštajac i inspektor UN za oružje u Iraku Skot Riter.

Svoju procenu je objasnio ovako:

„Ako Donald Tramp pobedi na izborima sledećeg novembra, on ipak neće biti predsednik sve do svoje inauguracije u januaru 2025. Uveravam vas da do tada Zelenski više neće biti predsednik Ukrajine. Uveravam vas takođe da tada više neće biti sukoba u Ukrajini. Siguran sam da se više neće ni pričati o tome. Svi će pričati o pobedi Rusije nad Ukrajinom i denacifikaciji te zemlje“.

Riter je dodatno naglasio da je Zelenski svestan gubitka svetske pažnje prema sebi, pa očajnički pokušava da je povrati. Međutim, on sada ima mnogo problema u zemlji na koje treba da se fokusira:

„U Ukrajini se produbljuje raskol između civilnog i vojnog rukovodstva. Komandantu Oružanih snaga Ukrajine Valeriju Zalužnom nisu po volji postupci Zelenskog, a Zelenski ne voli postupke Zalužnog. Priča se o kadrovskoj čistki i eliminaciji Zalužnog. Priča se i o potencijalnom puču sa učešćem Zalužnog. Mislim da Zelenski ima mnogo razloga za brigu“.

UKRAJINCI KRENULI U OFANZIVU! Ruska armija im napravila sačekušu pa ih demolirali

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA