Najnovije

Vesna Veizović: Treći napad na Vaseljensku

Pravda prenosi u celosti obaveštenje redakcije Vaseljenska o napadima na taj portal.

Piše: Vesna Veizović, urednik portala Vaseljenska

Poštovani čitaoci, 

Danas je po treći put od početka godine izvršen direktan napad na naše medijske resurse. Ovom prilikom ostali smo bez pristupa brojnim stranicama na Fejsbuku, bez Jutjub naloga Vaseljenske, bez Jutjub naloga sa audio knjigama na kom je bilo preko 260 audio knjiga. Bez pristupa mejlovima koji su povezani sa brojnim aplikacijama kao i gugl adsens nalogu koji je povezan sa našim skromnim izvorom prihoda. 

Neki su se danas zapitali „pa zašto? Šta to Vaseljenska objavljuje a da je tako strašno?“

Za početak – Vaseljenska od 2011. godine od kada postoji objavljuje sve ono što režimski ali i drugi plašljivi mediji izbegavaju da pomenu, trudili smo se da uvek budemo u centru zbivanja i da izveštavamo objektivno i tačno!

2015. godine sa prosečnih 70 hiljada individualnih poseta dnevno, za tri meseca smo spali na 20 hiljada poseta, jer smo revnosno izveštavali o dešavanjima u Valjevskoj Gračanici, monahu Antoniju ali i svim drugim spornim dešavanjima u Srbiji.

Ispratili smo progone monaha, progon Srba, izdaje žutih, crvenih, plavih, brojne proteste…

NIKADA nismo podržali nijednu stranku ili politički pokret, šta više gledali smo da budemo što objektivniji u tom smislu i da ne budemo ničije stranačko glasilo!

Ispratili smo možda i najopširnije za jedan portal našeg kapaciteta dešavanja od početka specijalne operacije u Rusiji, zbog čega smo dobili status proruskog medija, i nacrtali sebi metu na ukrajinskom Mirotvorcu.


Objavili smo brojne tajne dokumente, između ostalog o Račku, Oluji, Kristoferu Hilu, Koroni, vakcinama, isporukama oružja u Ukrajinu, Momčilu Perišiću…

Nismo zaobišli ni NATO strukture u vidu NVO u Srbiji, poslednjih mesec dana posebno stavljajući akcenat na podvalu „hrabrih tužiteljki“, usled čega su napadi intezivirani i zbog čega osnovano sumnjamo da je upravo naš fokus na činjenicu da zapadne strukture žele da preuzmu srpsko pravosuđe ovaj put i jesmo meta napada.

Kao jedini portal koji je izveštavao i upozoravao javnost da je pobuna“ hrabrih tužiteljki“ samo još jedna podvala, ne da bi tužilaštvo bilo nezavisno, već zavisno ali ne od vlasti već od zapadnih interesanata.

Kao i do sada, bez obzira na posledice – nastavićemo da izveštavamo! Ukoliko bude potrebno krenućemo od nule, ne jednom, već deset, dvadeset puta! Jer za razliku od njih mi imamo nešto što se ne može prevesti na njihov jezik, a to je inat!

Takođe, ovo će biti druga krivična prijava tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal i nadamo se da će, ukoliko postoji u njemu neki tužilac koji sme i nije korumpiran i kupljen od ovih NATO lobista, konačno i sprovesti istragu!

A da smo bili u pravu što se tiče nezavisnog tužiteljstva stoji u priloženom!

PRIGOŽIN UPOZORAVA: Kijev spremio 80.000 vojnika za deblokadu Bahmuta (MAPA/VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA