Најновије

Весна Веизовић: Трећи напад на Васељенску

Правда преноси у целости обавештење редакције Васељенска о нападима на тај портал.

Пише: Весна Веизовић, уредник портала Васељенска

Поштовани читаоци, 

Данас је по трећи пут од почетка године извршен директан напад на наше медијске ресурсе. Овом приликом остали смо без приступа бројним страницама на Фејсбуку, без Јутјуб налога Васељенске, без Јутјуб налога са аудио књигама на ком је било преко 260 аудио књига. Без приступа мејловима који су повезани са бројним апликацијама као и гугл адсенс налогу који је повезан са нашим скромним извором прихода. 

Неки су се данас запитали „па зашто? Шта то Васељенска објављује а да је тако страшно?“

За почетак – Васељенска од 2011. године од када постоји објављује све оно што режимски али и други плашљиви медији избегавају да помену, трудили смо се да увек будемо у центру збивања и да извештавамо објективно и тачно!

2015. године са просечних 70 хиљада индивидуалних посета дневно, за три месеца смо спали на 20 хиљада посета, јер смо ревносно извештавали о дешавањима у Ваљевској Грачаници, монаху Антонију али и свим другим спорним дешавањима у Србији.

Испратили смо прогоне монаха, прогон Срба, издаје жутих, црвених, плавих, бројне протесте…

НИКАДА нисмо подржали ниједну странку или политички покрет, шта више гледали смо да будемо што објективнији у том смислу и да не будемо ничије страначко гласило!

Испратили смо можда и најопширније за један портал нашег капацитета дешавања од почетка специјалне операције у Русији, због чега смо добили статус проруског медија, и нацртали себи мету на украјинском Миротворцу.


Објавили смо бројне тајне документе, између осталог о Рачку, Олуји, Кристоферу Хилу, Корони, вакцинама, испорукама оружја у Украјину, Момчилу Перишићу…

Нисмо заобишли ни НАТО структуре у виду НВО у Србији, последњих месец дана посебно стављајући акценат на подвалу „храбрих тужитељки“, услед чега су напади интезивирани и због чега основано сумњамо да је управо наш фокус на чињеницу да западне структуре желе да преузму српско правосуђе овај пут и јесмо мета напада.

Као једини портал који је извештавао и упозоравао јавност да је побуна“ храбрих тужитељки“ само још једна подвала, не да би тужилаштво било независно, већ зависно али не од власти већ од западних интересаната.

Као и до сада, без обзира на последице – наставићемо да извештавамо! Уколико буде потребно кренућемо од нуле, не једном, већ десет, двадесет пута! Јер за разлику од њих ми имамо нешто што се не може превести на њихов језик, а то је инат!

Такође, ово ће бити друга кривична пријава тужилаштву за високо технолошки криминал и надамо се да ће, уколико постоји у њему неки тужилац који сме и није корумпиран и купљен од ових НАТО лобиста, коначно и спровести истрагу!

А да смо били у праву што се тиче независног тужитељства стоји у приложеном!

ПРИГОЖИН УПОЗОРАВА: Кијев спремио 80.000 војника за деблокаду Бахмута (МАПА/ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА