Najnovije

Poslanik ruske Dume: Kada završimo likvidaciju terorističkih organizacija u Ukrajini tek tada ćemo moći da pomognemo Srbiji

Anatolij Vaserman, ozloglašeni poslanik ruske Dume i čovek koga su Britanci i Amerikanci sankcionisali, povezujući ga sa ruskom invazijom na Ukrajinu, govorio je u ruskoj tok-šou o vojnim i bezbednosnim ciljevima Kremlja. Vaserman je, ipak, član stranke Pravedna Rusija, marionetske sestrinske partije Putinove Jedinstvene Rusije, piše Jutarnji list.

U kontekstu ruskih bezbednosnih ciljeva, Vaserman je opširno govorio o Srbiji:

„Važno je istaći – Srbima nema izlaza! Oni se graniče samo sa zemljama NATO-a. U ovim uslovima NATO kontinuirano preti Srbiji dodatnim pojačavanjem blokade. Ali kada završimo likvidaciju terorističkih organizacija u Ukrajini i pokazati da nećemo tolerisati teror, a kada glavni sponzor terorizma – Sjedinjene Američke Države – prihvate činjenicu da se terorizam ne isplati, tek tada ćemo moći da pomognemo Srbiji u kontekstu razbijanja pomenute blokade“, zapretio je Vaserman.

Snimak je na Tviteru podelio Anton Geraščenko, bliski saradnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i pomoćnik ukrajinskog ministra odbrane.

POVLAČENJE IZ ZAPADNIH DELOVA BAHMUTA: Ukrajinci uništili strateški važan objekat (FOTO/VIDEO)

Izvor: NSPM 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA