Најновије

Посланик руске Думе: Када завршимо ликвидацију терористичких организација у Украјини тек тада ћемо моћи да помогнемо Србији

Анатолиј Васерман, озлоглашени посланик руске Думе и човек кога су Британци и Американци санкционисали, повезујуц́и га са руском инвазијом на Украјину, говорио је у руској ток-шоу о војним и безбедносним циљевима Кремља. Васерман је, ипак, члан странке Праведна Русија, марионетске сестринске партије Путинове Јединствене Русије, пише Јутарњи лист.

У контексту руских безбедносних циљева, Васерман је опширно говорио о Србији:

„Важно је истаћи – Србима нема излаза! Они се граниче само са земљама НАТО-а. У овим условима НАТО континуирано прети Србији додатним појачавањем блокаде. Али када завршимо ликвидацију терористичких организација у Украјини и показати да нец́емо толерисати терор, а када главни спонзор тероризма – Сједињене Америчке Државе – прихвате чињеницу да се тероризам не исплати, тек тада ћемо моћи да помогнемо Србији у контексту разбијања поменуте блокаде“, запретио је Васерман.

Снимак је на Твитеру поделио Антон Герашченко, блиски сарадник украјинског председника Володимира Зеленског и помоц́ник украјинског министра одбране.

ПОВЛАЧЕЊЕ ИЗ ЗАПАДНИХ ДЕЛОВА БАХМУТА: Украјинци уништили стратешки важан објекат (ФОТО/ВИДЕО)

Извор: НСПМ 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА