Najnovije

NOVI VELIKI TALAS VAZDUŠNIH UDARA: Na sastanku u Nikolajevu ubijeno 20 visokih ukrajinskih oficira

Ruska vojska izvela je tokom noći raketne napade na brodogradilište u Nikolajevu i tom prilikom likvidirano je oko 20 visokih ukrajinskih i stranih oficira koji su u tom trenutku održavali sastanak.

Prema rečima Sergeja Lebedeva, lokalnog koordinatora, raketni napad je izveden u trenutku kada se održavao sastanak. Takođe je rekao i da Kijev odbija da potvrdi da je u tom raketnom napadu bilo ko stradao, kao i da je tog sastanka uopšte i bilo na teritoriji brodogradilišta.

Tokom noći uzbuna za vazdušnu opasnost bila je proglašena na celoj teritoriji Ukrajine i to nešto posle četiri sata ujutru, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo za digitralnu transformaciju.

Prethodno je tokom noći vazdušna opasnost bila proglašena u Černjigovskoj, Sumskoj, Poltavskoj, Harkovskoj, Kirovogradskoj, Dnjepropetrovskoj, Nikolajevskoj i Odeskoj oblasti, da bi se potom sirene aktivirale i u Kijevu i Kijevskoj oblasti, zatim u Čerkaskoj, Žitomirskoj i Vinjickoj.

Oglasile su se i Kijevske vlasti koje su saopštile da je u Obolonskom rejonu Kijeva došlo do oštećenja na elektromreži nakon eksplozija koje su se dogodile tokom noći.

RUSIJA PONOVO RAZOTKRIVA MRAČNE PLANOVE ZAPADA! "Čine sve da se rat u Ukrajini razbukti na prostoru Evrope ali što dalje od SAD

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA