Најновије

НОВИ ВЕЛИКИ ТАЛАС ВАЗДУШНИХ УДАРА: На састанку у Николајеву убијено 20 високих украјинских официра

Руска војска извела је током ноћи ракетне нападе на бродоградилиште у Николајеву и том приликом ликвидирано је око 20 високих украјинских и страних официра који су у том тренутку одржавали састанак.

Према речима Сергеја Лебедева, локалног координатора, ракетни напад је изведен у тренутку када се одржавао састанак. Такође је рекао и да Кијев одбија да потврди да је у том ракетном нападу било ко страдао, као и да је тог састанка уопште и било на територији бродоградилишта.

Током ноћи узбуна за ваздушну опасност била је проглашена на целој територији Украјине и то нешто после четири сата ујутру, саопштило је украјинско Министарство за дигитралну трансформацију.

Претходно је током ноћи ваздушна опасност била проглашена у Черњиговској, Сумској, Полтавској, Харковској, Кировоградској, Дњепропетровској, Николајевској и Одеској области, да би се потом сирене активирале и у Кијеву и Кијевској области, затим у Черкаској, Житомирској и Вињицкој.

Огласиле су се и Кијевске власти које су саопштиле да је у Оболонском рејону Кијева дошло до оштећења на електромрежи након експлозија које су се догодиле током ноћи.

РУСИЈА ПОНОВО РАЗОТКРИВА МРАЧНЕ ПЛАНОВЕ ЗАПАДА! "Чине све да се рат у Украјини разбукти на простору Европе али што даље од САД

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА