Najnovije

SRBIJA PRODATA BLEK ROKU: Ako ne bude po njihovom, imaćemo još "Ribnikara"! (VIDEO)

Vrlo teško će uspeti da se slomi kičma Ruskoj Federaciji jer oni nemaju potrebe za izvozom sirovina, gasa i drugih energenata ka zapadnoj Evropi, dovoljno je da okrenu cevi ka Kini i Indiji i rešili su svoj ekonomski problem, rekao je primarijus profesor dr Alek Račić u emisiji konflikt Jutjub kanala Pravi odgovor.

Foto: Printskrin

 

On je dodao da anglosaksonska agenda nastoji da obuzme čitav svet, a njen cilj je, između ostalog, da uništi slovenske narode.

- Dalesovu doktrinu je uspešno eliminisao Staljin, tek sa dolaskom Hruščeva, koji nije bio tako rigidan, uspeli su da implementiraju do Gorbačova. Ipak, sad se dobro vidi, nakon 70 godina šta je bila ideja anglosaksonske zajednice.

Profesor ističe da je još za posleratno vreme postojao narativ da će nosioci krupnog kapitala uništiti socijalističku ideju Jugoslavije i napraviti od radnika robove.

Račić apeluje da je jedini način da se male zemlje, poput naše, mogu spasiti od nametanja globalističke agende samo udruživanjem u zajednice poput BRIKS-a.

- Mali moraju da budu zainteresovani za vezu sa velikima. Naš geopolitički položaj je odličan, ali ne znači to ništa kada nemate dovoljnu snagu, a uzmimo u obzir da nam je 17% teritorije okupirano od strane NATO saveza. Jer zemlje BRIKS-a trenutno jedva izbegavaju Treći svetski rat i nije im u interesu da se otvori još jedno žarište – zaključio je doktor.

O pitanju Kosova i Metohije, on je stava da je misija Euleksa neuspešna, te da Britancima nije mesto u njoj budući da oni više nisu deo Evropske unije i da na Kosovo mogu ići samo kao turisti.

Profesor Račić je odgovorio na mnoga pitanja vezana za upotrebu kasetne municije, ali i o duplim aršinima zapadne politike. Takođe, emisija je obuhvatila mnoga pitanja epidemije maligniteta na našim prostorima baš zbog upotrebe nedozvoljenog oružja, ali i o lobistima GMO hrane u Srbiji koja znatno utiče na kancerogena oboljenja.

On je rekao da su dugovi Srbije prodati Blekroku, a „ako ne bude po njihovom, imaćemo još „Ribnikara“.

O novoj ministarki zdravlja Danici Grujičić i njenim ograničenim mogućnostima da unapredi zdravstveni sistem, biolaboratorijama na području Ukrajine o kojima se sve manje govori, kao i o onima na teritoriji Srbije, saznajte više u videu kanala Pravi odgovor.

ISTINA O UKRAJINSKOJ LEGIJI STRANACA: Australijanac progovorio o pravom stanju

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA