Najnovije

GINU PO SVAKU CENU - Ukrajinska armija pokušava da probije na ovom delu (MAPA)

Situacija na frontovima je i dalje napeta. U sektoru Kupjanska, vojnici Oružanih snaga RF nastavljaju da vode žestoke borbe u okolini Sinkovke i na položajima istočno od sela.

Ukrajinske formacije ponovo su koristile bespilotne letelice za napade na pozadinske i granične regione Rusije. U blizini Moskve, jedna letelica je oborena putem elektronskih sistema u blizini sela Pokrovskoje, drugu je oborila posada PVO u Istrinskom regionu, gde su dve osobe povređene prilikom pada olupine.

Još jedan dron presretnut je iznad teritorije vazdušne baze Šajkovka u Kaluškoj oblasti. Pored toga, Belgorodska oblast je bila podvrgnuta masovnom napadu dronova: četiri drona su neutralisana sistemima PVO i nije bilo značajnije štete.

Situacija na frontovima je i dalje napeta. U sektoru Kupjanska, vojnici Oružanih snaga RF nastavljaju da vode žestoke borbe u okolini Sinkovke i na položajima istočno od sela. Uprkos preuranjenim pobedničkim izveštajima pojedinih medija, najveći deo lokaliteta i dalje je u sivoj zoni.

Na Orehovskom sektoru, jedinice Oružanih snaga Ukrajine, po cenu značajnih gubitaka, uspele su da se probiju u centar Rabotina. Trenutno artiljerija i vojna avijacija gađaju ukrajinske formacije kako u selu, tako i u obližnjim šumskim pojasevima, pokušavajući da ih vrate na prvobitne položaje.

PRETRESI U KIJEVU: Na preko 200 centara potpuno ludilo Zelenskog

Izvor: Ribar

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA