Најновије

ГИНУ ПО СВАКУ ЦЕНУ - Украјинска армија покушава да пробије на овом делу (МАПА)

Ситуација на фронтовима је и даље напета. У сектору Купјанска, војници Оружаних снага РФ настављају да воде жестоке борбе у околини Синковке и на положајима источно од села.

Украјинске формације поново су користиле беспилотне летелице за нападе на позадинске и граничне регионе Русије. У близини Москве, једна летелица је оборена путем електронских система у близини села Покровскоје, другу је оборила посада ПВО у Истринском региону, где су две особе повређене приликом пада олупине.

Још један дрон пресретнут је изнад територије ваздушне базе Шајковка у Калушкој области. Поред тога, Белгородска област је била подвргнута масовном нападу дронова: четири дрона су неутралисана системима ПВО и није било значајније штете.

Ситуација на фронтовима је и даље напета. У сектору Купјанска, војници Оружаних снага РФ настављају да воде жестоке борбе у околини Синковке и на положајима источно од села. Упркос преурањеним победничким извештајима појединих медија, највећи део локалитета и даље је у сивој зони.

На Ореховском сектору, јединице Оружаних снага Украјине, по цену значајних губитака, успеле су да се пробију у центар Работина. Тренутно артиљерија и војна авијација гађају украјинске формације како у селу, тако и у оближњим шумским појасевима, покушавајући да их врате на првобитне положаје.

ПРЕТРЕСИ У КИЈЕВУ: На преко 200 центара потпуно лудило Зеленског

Извор: Рибар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА