Najnovije

ŠTA JE TO SPREMIO DUŠKO IVANOVIĆ: Navijači i Evropa nisu navikli na ovakvu Zvezdu

Crvena zvezda je proces povratka na jadranski tron, kao i najbolje moguće epizode ​​u evropskim okvirima, započela značajno izmenjenim sastavom od onog koji je pre nekoliko meseci ostao bez titule regionalnog šampiona. Duško Ivanović je konačno ostavio trag, što se moglo videti već u pripremnom periodu.

I pored toga što je prekaljeni stručnjak sa crveno-belima sa Malog Kalemegdana osvojio dva domaća trofeja u sezoni posle nas, uprava Crvene zvezde nije bila zadovoljna onim što je ekipa pružila u sezoni posle nas. Izgleda razumljivo.

Zbog toga je ogroman broj igrača ovog leta napustio Beograd u potrazi za srećom negde drugde. Pre svega, možda je u srca navijača ušao argentinski tandem Fakundo Kampako – Luka Vildosa, ali ćemo naredne sezone u dresovima Reala i Panatinaikosa videti nekadašnje plejmejkere crveno-belih.

Filip Petrušev je započeo svoj put do NBA lige, dok je nekoliko igrača uspelo da nađe sreću u drugim klubovima, poput Ognjena Dobrića, koji je postao novi član Virtusa. Kako je ekipa raspuštena odmah posle neuspešnog pohoda na regionalni tron, Duško Ivanović je imao celo leto da sastavi tim po svom ukusu.

BEOGRADU PRETE SANKCIJAMA: Kurti već godinama nekažnjeno krši sporazume

Izvor: Sportal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA