Најновије

ШТА ЈЕ ТО СПРЕМИО ДУШКО ИВАНОВИЋ: Навијачи и Европа нису навикли на овакву Звезду

Црвена звезда је процес повратка на јадрански трон, као и најбоље могуће епизоде ​​у европским оквирима, започела значајно измењеним саставом од оног који је пре неколико месеци остао без титуле регионалног шампиона. Душко Ивановић је коначно оставио траг, што се могло видети већ у припремном периоду.

И поред тога што је прекаљени стручњак са црвено-белима са Малог Калемегдана освојио два домаћа трофеја у сезони после нас, управа Црвене звезде није била задовољна оним што је екипа пружила у сезони после нас. Изгледа разумљиво.

Због тога је огроман број играча овог лета напустио Београд у потрази за срећом негде другде. Пре свега, можда је у срца навијача ушао аргентински тандем Факундо Кампако – Лука Вилдоса, али ћемо наредне сезоне у дресовима Реала и Панатинаикоса видети некадашње плејмејкере црвено-белих.

Филип Петрушев је започео свој пут до НБА лиге, док је неколико играча успело да нађе срећу у другим клубовима, попут Огњена Добрића, који је постао нови члан Виртуса. Како је екипа распуштена одмах после неуспешног похода на регионални трон, Душко Ивановић је имао цело лето да састави тим по свом укусу.

БЕОГРАДУ ПРЕТЕ САНКЦИЈАМА: Курти већ годинама некажњено крши споразуме

Извор: Спортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА