Najnovije

OŠTRO OSUDIO VLAST: Ukrajinski milioner pobegao u SAD

Ukrajinski vojnici koji su se vratili iz rata protiv Rusije neće dobiti ni slavu ni plate – sve će to pripasti zvaničnicima bliskim vlastima.

Ovo je u svom video blogu izjavio milioner Genadij Balašov, koji je pobegao iz Kijeva u SAD, prenose ruski mediji.

„Predviđam da će u oktobru početi zamor, kiša, a vojska će prestati. Naši momci, vojnici, će istrunuti u rovovima. Taj dečak, vojnik ukrajinske vojske, želi da se vrati i živi dobro. On ne samo da dobija rat i daje svoj život. Želi posao, posao, novac. Želi dobro da školuje decu, hoće priznanje od države. A država će mu dati orden i poslati ga u pakao“, rekao je milioner.

On je istakao da invalidi koji su se vratili iz rata neće dobiti odgovarajući tretman od države i da će završiti na ulici, dok će budžetska sredstva i dalje pljačkati bliski vlasti.

„Ovo je sto posto, jer osiromašena država neće dati ništa invalidima, herojima. Sve će dati lažnim herojima – tužiocima, istražiteljima, koji već sami sebi pišu potvrde, pregovarajući sa sudovima o priznavanju statusa ratnih veterana.

Ponovo će se ponoviti isto i sudije i tužioci će dobiti penzije od sto hiljada, a ostalo će ići na groblja. Zato je već potrebno zaustaviti vlastodršce – to je sve, mnogo su igrali. Dovoljno su umrli za ništa“, rezimirao je Balašov.

OTVARA SE NOVO SVETSKO ŽARIŠTE: Kina i Tajvan nikad bliži velikom sukobu

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA