Najnovije

ALARMANTO OGLAŠAVANJE PAVIĆA: Mi glas iz naroda ima poruku za 2. januar građanima Srbije (VIDEO)

Aleksandar Pavić, jedan od predstavnik pokreta "Mi glas iz naroda", poziva građane da izađu na izbore na ponovljenim glasačkim mestima, ističući važnost ovog glasanja.

“Ponavljaće se izbori na osam glasačkih mesta, Bačkom Petrovcu, Beočinu, Mionici, Beloj Palanci, Petrovcu na Mlavi. Nije mali ulog, Aleksandar Vučić je na televiziji u nedelju rekao da će pokušati da obezbedi još jedno poslaničko mesto za SNS, sa 129 ciljaju na 130”, rekao je Pavić. 

Aleksandar Pavić iz pokreta "Mi glas iz naroda" izražava zabrinutost da bi njihov pokret mogao izgubiti jedno poslaničko mesto, što bi uticalo na izgubljanje pozicije Branka Lukića, branioca Ratka Mladića i osobe visokog ugleda u Republici Srpskoj.

“Vrlo lako bi moglo da se desi da “Mi glas iz naroda” izgubi jedno poslaničko mesto i da nas svedu sa 13 na 12, utoliko gore je to što bi taj jedan koji bi otpao bio niko drugi nego, branilac đenerala Ratka Mladića, Branko Lukić, jedan sjajan čovek u svakom pogledu, koji je obožavan u Republici Srpskoj”, dodao je Pavić.

Pavić naglašava koliko je situacija kompleksna i poziiva glasače “Mi glas iz naroda, ali i druge, da izađu na izbore i podrže Branka Lukića, branioca Ratka Mladića, kako bi osigurao poslanički mandat.

“Pozivamo sve koji su glasali za “Mi glas iz naroda” ili nameravaju da glasaju za nas u budućnosti, da se potrude i da izađu na birališta i daju svoj glas kako bi Branko Lukić, branilac Ratka Mladića ipak obezbedio poslanički mandat-Pozivam i druge patriotski nastrojene glasače koji su možda glasali za druge opcije, da razmisle o tome da li je bolje, da li je vrednije da imaju Branka Lukića u Narodnoj skupštini ili 130 na listi SNS-a”, istakao je Pavić.

Pogledajte celo obraćanje: 

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA