Najnovije

MILOJEVIĆ STAVIO RAMPU NA BAHAROVO POJAČANJE! Sve bilo dogovoreno, sada ništa od transfera

Fudbalski svet je bio iznenađen nedavnim okretom u karijeri Kaia Vagnera, inače popularnog fudbalera iz MLS lige. Nakon što je bivši trener Crvene zvezde, Barak Bahar, izrazio želju za njegovim dovođenjem na poziciju levog beka, činilo se da je prelazak u srpski klub izvestan. Međutim, promena na trenerskoj poziciji i dolazak Vladana Milojevića promenili su situaciju. Novi trener je izneo drugačije zahteve, zbog čega je transfer Vagnera u Crvenu zvezdu stopiran.

Iako su za Vagnera postojala interesovanja od strane klubova kao što su Rendžers i Marsej, iznenađujuće je da je on odlučio da ostane u Filadelfiji i potpiše novi ugovor sa ovom ekipom iz MLS lige. Vagner će ostati u klubu najmanje do 2026. godine, sa mogućnošću produžetka saradnje na još 12 meseci.

Ovaj potez može se smatrati iznenađenjem, s obzirom na to da je Vagner u prethodnim godinama bio jedan od najboljih igrača MLS lige i postavio je rekord po broju asistencija za jednog defanzivca.

S druge strane, Crvena zvezda nastavlja da veruje u kvalitete svog postojećeg tima, sa Milanom Rodićem na poziciji levog beka, a mladi Viktor Radojev.

VELIKA PREPREKA U ZADNJEM MOMENTU! Evo zašto je pukao transfer Higinsa, spas za Zevzdu

ić je promovisan u prvi tim kao potencijalno veliko pojačanje na levoj strani, u sličnom stilu kao što je Kosta Nedeljković na desnoj.

Ovaj razvoj događaja svedoči o tome da Crvena zvezda pažljivo razmatra svoje opcije na tržištu i ostaje posvećena unapređenju tima, bilo kroz nove transfere ili kroz razvoj mladih talenata unutar kluba.

REPREZENTATIVAC STIŽE U ZVEZDU! Čović planira u narednim danima još...

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA