Najnovije

Najbolji saveznik u borbi protiv nečistoće u kući je, verovali ili ne - pasta za zube

Zahvaljujući kombinaciji blagog abrazivnog sredstva i antibakterijskih sastojaka, pasta za zube više nego dobro može da zameni klasična sredstva za čišćenje

Verovali ili ne, i bez upotrebe agresivnih hemijskih sredstava za čišćenje, vaš dom može da blista.

Zahvaljujući kombinaciji blagog abrazivnog sredstva i antibakterijskih sastojaka, pasta za zube može da bude najbolji saveznik u borbi protiv nečistoće.

Površine od hroma

Slavine u vašem kupatilu i kuhinji zablistaće ako ih očistite sa malo paste za zube, a zatim izglancate mekom krpom dok ne dobiju savršen sjaj.

Sudovi od providne plastike

Ako ste plastične činje izgrebali nožem ili viljuškom, ogrebotine možete da ublažite tako što ćete oštećenu površinu ispolirati pastom za zube. Isto važi i za ogrebotine na CD-u ili DVD-u.

Srebro

Nanesite malo paste za zube na krpicu kojom ćete istrljati nakit od srebra, zatim ga isperite vodom i izglancajte suvom krpom. Ako se narukvica vašeg sata brzo prlja, možete da je očistite vlažnom vatom na koju ste stavili malo paste za zube.

Patike i cipele

Ako na belim patikama za tenis imate fleku od trave ko ju ne možete da skinete, na četkicu nanesite pastu za zube, istrljajte mrlju i isperite. Komadićem vate na koji ste stavili malo paste za zube lako ćete očistiti mrlje sa kožnih cipela.

Neprijatni mirisi

Posle seckanja luka, vaše ruke mogu neprijatno da mirišu. Istrljajte ih sa malo paste za zube, dobro isperite i miris će da nestane.

Da li znate šta je "sindrom ponedeljka" i zašto toliko ne volimo ovaj...

Izvor: Kolektiv.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA