Najnovije

Napadnute ruska Belgorodska, Rostovska i Jaroslavska oblast

Ukrajinski dronovi su ujutru 29. januara doleteli u dva regiona Ruske Federacije, zabeležena je šteta. Pored toga, granatirano je selo u Belgorodskoj oblasti.

Guverner Rostovske oblasti Vasilij Golubev izvestio je da je u ponedeljak ujutru u Neklinovskom okrugu putem elektronske borbe neutralisana bespilotna letelica.

„Usled pada bespilotne letelice i detonacije eksplozivne naprave, delimično su oštećena stakla i zidovi nekoliko zgrada u seoskom kampu.

Zimi ustanova ne radi i zatvorena je. Nije bilo povređenih“, pojasnio je šef regiona.

U Belgorodskoj oblasti, selo Mokraja Orlovka, gradski okrug Grajvoronski, našlo se pod vatrom ukrajinskih oružanih snaga.

„Postoji jedna žrtva - žena ima posekotine od stakla na licu i rukama. Neophodna medicinska pomoć je pružena na licu mesta, hospitalizacija nije bila potrebna. U dva privatna domaćinstva otkrivena su razna oštećenja: polomljeni prozori, isečene fasade i ograde, a oštećen je i gasovod. Hitne službe su već otklonile posledice. Operativne službe rade na licu mesta“, rekao je guverner Vjačeslav Gladkov.

Pored toga, Telegram kanali Maš i 112 izveštavaju o padu ukrajinske bespilotne letelice tipa aviona u blizini rafinerije nafte Slavnjeft-IANOS u Jaroslavlju.

Kako se navodi, dron se srušio u blizini postrojenja za hidrokreking, a prema preliminarnim podacima nema žrtava. Na licu mesta radi ekipa za deminiranje.

Još nema zvanične poruke regionalnih vlasti o tome šta se dogodilo.

Počelo! "Božja vojska" krenula ka Teksasu! Dramatične vesti iz Amerike, zastrašujući konvoj juri na granicu!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA