Најновије

Нападнуте руска Белгородска, Ростовска и Јарославска област

Украјински дронови су ујутру 29. јануара долетели у два региона Руске Федерације, забележена је штета. Поред тога, гранатирано је село у Белгородској области.

Гувернер Ростовске области Василиј Голубев известио је да је у понедељак ујутру у Неклиновском округу путем електронске борбе неутралисана беспилотна летелица.

„Услед пада беспилотне летелице и детонације експлозивне направе, делимично су оштећена стакла и зидови неколико зграда у сеоском кампу.

Зими установа не ради и затворена је. Није било повређених“, појаснио је шеф региона.

У Белгородској области, село Мокраја Орловка, градски округ Грајворонски, нашло се под ватром украјинских оружаних снага.

„Постоји једна жртва - жена има посекотине од стакла на лицу и рукама. Неопходна медицинска помоћ је пружена на лицу места, хоспитализација није била потребна. У два приватна домаћинства откривена су разна оштећења: поломљени прозори, исечене фасаде и ограде, а оштећен је и гасовод. Хитне службе су већ отклониле последице. Оперативне службе раде на лицу места“, рекао је гувернер Вјачеслав Гладков.

Поред тога, Телеграм канали Маш и 112 извештавају о паду украјинске беспилотне летелице типа авиона у близини рафинерије нафте Славњефт-ИАНОС у Јарослављу.

Како се наводи, дрон се срушио у близини постројења за хидрокрекинг, а према прелиминарним подацима нема жртава. На лицу места ради екипа за деминирање.

Још нема званичне поруке регионалних власти о томе шта се догодило.

Почело! "Божја војска" кренула ка Тексасу! Драматичне вести из Америке, застрашујући конвој јури на границу!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА