Najnovije

UPOZORENJE ZAPADU: Putin spreman da štiti Srbe

Kada znate da je nategnuta teorija da je Boris Jeljcin štitio Srbe i kad iz čista mira imate potrebu da to objasnite, bez obzira što to istorijski nije tačno, to govori o tome da je Vladimir Putin sada nameran da štiti Srbe. To je poruka upozorenja Zapadu – rekao je Vladan Glišić, član Predsedništva pokreta Narodna mreža, gostujući na kanalu Pravi odgvoor.

Kako je rekao, u nekom grubljem scenariju, gde Zapad gubi na svim frontovima, a mi bismo mu bili neki poslednji džak za udaranje, navodi da je onda ta Putinova poruka dobra i ona znači: „Ne igrajte se, ja ću sada možda morati da štitim Srbe, i to možda u punom kapacitetu“.

- Naravno to su još uvek poruke diplomatskog tipa, a do toga da mi stvarno imamo zaštitu Ruske Federacije i njene vojske, i drugih njenih saveznica, daleko je. Ali jedina zemlja koja ima vojni potencijal da nas zaštiti i da nam tu neku vrstu kišobrana, jeste Rusija – istakao je Glišić. Govoreći o izborima i protestima, podsetio je da „Slobodana Miloševića nisu srušili oni koji su izašli da šetaju sa šerpama i kućnim ljubimcima, nego četnici iz Čačka, Šumadije...“

- LJudi koji su došli sa kokardama, oni su ga srušili. Tako isto ni ovoga neće moći da sruše oni koji računaju na Evropski parlament. I on to zna, zato ne dozvoljava nikakvo ujedinjavanje na suverenističkoj opoziciji. Zato je urnisao suverenistiučku opoziciju – zaključuje on.

Glišić je naveo da je Kosovo prodato za izložbu „EKSPO“ i da je potrebna demontaža režima kroz razgovor sa članovima SNS. Bilo je govora o tome kakav smo sve suverenitet predali pre ove priče da ćemo dozvoljavanjem međunarodne istrage o izborima, predati suverenitet države. Takođe i da Evropski parlament u ovom sastavu odlazi u istoriju i da će na izborima koji se bliže, suverenističke opcije preuzeti primat.

O svemu tome detaljnije pogledajte na kanalu Pravi odgovor.

PUTIN SA DODIKOM: Znamo da situacija u Republici Srpskoj nije jednostavna

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA