Najnovije

Malo ko zna da je ova prelepa voditeljka najmlaša ćerka Vuka Bojovića,, a zbog njenih slika gore mreže

Ove godine će se navršiti deset godina otkad nas je napustio Vuk Bojović, direktor Beogradsko zoološkog vrta i čovek koji je ostao upamćen kao veliki dobrotvor i humanitarac.

Iza sebe je ostavio ispričane i one neispričane priče sa Dorćola, gde je i dan danas smešten kutak za životinje o kome je brinuo sve do smrti, punih 28 godina.

Iz dva braka Vuk je dobio četvoro dece. Sa Anđelkom Bojović otac je Luke Bojovića, Marije, a sin Nikola je ubijen, dok u drugom braku, sa novinarkom Vesnom Radović, ima ćerku Mašu koja je izrasla u pravu lepoticu.

Maša Radović, ćerka Vuka Bojovića, danas je diplomirani pozorišni reditelj, novinar jedne redakcije, autor i voditelj emisije “Maša i…”.

Sa svojim pratiocima neretko podeli fotografije uslikane tokom nekog od njenih intervjua, sa poznatim i istaknutim ličnostima, glumcima i političarima.

Maša je najmlađe dete pokojnog Vuka Bojovića, iako odrasta bez očeve ljubavi Maša je uspela da sebi raskrči put ka uspehu.

Osim uspešne karijere, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, posvećena je sebi, voli da putuje, slika se u bikiniju i često voli da provodi vreme sa prijateljima, a jedno je sigurno - od oca je nasledila veliku ljubav prema životinjama.

OPROSTILA MU PREVARU! Mirka Vasiljević samo jednom pričala o Vujadinovim aferama - "Bože moj, vežbalo se"

Izvor: Blic
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA