Najnovije

"U Dverima vlada jedinstvo, Vučiću smeta naša podrška slobodnim i poštenim izborima"

"Povodom natpisa u medijskom tabloidu SNS-a, Informeru, da u Dverima vlada rasulo, poručujemo Aleksandru Vučiću da su Dveri jedinstvene, a pogotovo se to odnosi na podršku slobodnim i poštenim izborima. Ističemo i da smo ponosni na našeg dugogodišnjeg predsednika Boška Obradovića, kao jednog od najautentičnijih opozicionara u Srbiji. Bez obzira što više nije predsednik Dveri, jednako sa svima nama i dalje učestvuje u opozicionoj borbi za smenu ovog korumpiranog i nedemokratskog režima", saopštile su Dveri.

Oni saopštavaju da je samo dan nakon što su podržali inicijativu „Proglas“-a za slobodne i poštene izbore, otpočela je nova hajka SNS-a na Srpski pokret Dveri.

“Kristalno je jasno da se Aleksandar Vučić i SNS plaše slobodnih i poštenih izbora, pogotovo u Beogradu, gde je u prethodna dva izborna ciklusa izbora, u ukupnom zbiru glasova, opozicija odnosila pobedu. Iz tog razloga, Dveri i insistiraju da nijedan opozicioni glas ne sme ostati ispod cenzusa.

Na lokalnim izborima koji nas očekuju ove godine, ako budu slobodni i pošteni, nema sumnje da će SNS izgubiti mnoge gradove i opštine u kojima trenutno vlada, a pre svega one najveće poput Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Valjeva i mnogih beogradskih opština. Otuda i proizilazi strah vladajućeg režima koji raznim neistinama i izmišljotinama pokušava da degradira svakoga ko misli drugačije od glave Aleksandra Vučića”, poručuju Dveri.

UKRAJINCI PROBALI DA UPADNU NA RUSKU TERITORIJU: Proboj državne granice ih brutalni koštao

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA