Najnovije

Novi ukrajinski napad na Rusku federaciju, ima žrtava

Ruska vojska uništila je kombinovanim napadima nekoliko ukrajinskih skladišta sa naoružanjem u tri naselja na kupjanskom pravcu, rekao je potpukovnik u ostavci Andrej Maročko.

- Ruska vojska značajno je smanjila "sivu zonu" na svatovsko-kremenskom delu fronta na severu LNR i napreduju ka mestima Jampolovka i Terni. Ukrajinske jedinice usredsređene su na odbranu i izgubile su inicijativu - rekao je Maročko.

Ukrajinska vojska nastavlja sa napadima na Zaporošku nuklearku. Eksplozivna naprava bačena je na pet metara od skladišta sa gorivom, saopštila je pres služba nuklearke.

"Ukrajinska vojska nastavlja da napada Zaporošku nuklearku i grad Energodar. registrovan je napad na ključne infrastrukturne objekte u okviru nuklearke. Eksplozivna naprava bačena je tik do ograde iza koje se nalaze rezervoari sa dizelom. Da je pala u rezervoar to bi imalo tragične posledice", navodi se u saopštenju.

- Osam ukrajinskih vazdušnih ciljeva je oboreno iznad Belgoroda, ali je jedna osoba poginula a tri povređene - rekao je gubernator oblasti Vjačeslav Gladkov.

DRONOVI U "JATIMA": Najefikasnija taktika na frontu

Izvor: Pravda/Sputnik

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA