Najnovije

ŠTOPER O BARAKOVOM BORAVKU U ZVEZDI: Baharu se ova izjava neće svideti

Uroš Spajić je konačno neko na koga može da se Crvena zvezda osloni 100%.

Ovaj štoper se oporavio u potpunosti od povrede i Vladan Milojević će ga koristiti često u drugom delu sezone.

U razgovoru za "Žurnal", ovaj nekadašnji reprezentativac Srbije je istakao da je dolazak Milojevića prekretnica sezone za fudbalere Crvene zvezde, kao i da se Barak Bahar jednostavno nije uklopio u tim.

"Bahar se jednostavno nije uklopio. Rad sa Milojevićem daje rezultate od starta. Vratili smo dobru atmosferu u svlačionicu i ekipu. Konačno izgledamo kao tim, a to se odražava kroz rezultate", rekao je Spajić za "Žurnal".

Ima jedino ispravno razmišljanje, a to je da Partizan trenutno igra dobro i da je zasluženo prvi, a ko će biti na kraju šampion, odlučiće naredne utakmice gde je, po mišljenju mnogih, Crvena zvezda favorit.

"Neumesno bi bilo da se bilo šta drugačije komentariše. Naravno da crno-beli imaju kvalitet i to potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Pobeđuju, prvi su na tabeli, pobedili su i nas u derbiju. Niko im nije poklonio prvo mesto. Na nama je da pobedimo sve naredne utakmice da bismo bili prvi. Očekuje nas uzbudljiva trka, oni naravno imaju istu želju. Neumesno je da se priča da smo mi „vanzemaljci”, a da oni imaju sreće", rekao je Uroš Spajić.

STRANCI JAVLJAJU! U Crvenoj zvezdi se sprema prava DETONACIJA

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA