Најновије

ШТОПЕР О БАРАКОВОМ БОРАВКУ У ЗВЕЗДИ: Бахару се ова изјава неће свидети

Урош Спајић је коначно неко на кога може да се Црвена звезда ослони 100%.

Овај штопер се опоравио у потпуности од повреде и Владан Милојевић ће га користити често у другом делу сезоне.

У разговору за "Журнал", овај некадашњи репрезентативац Србије је истакао да је долазак Милојевића прекретница сезоне за фудбалере Црвене звезде, као и да се Барак Бахар једноставно није уклопио у тим.

"Бахар се једноставно није уклопио. Рад са Милојевићем даје резултате од старта. Вратили смо добру атмосферу у свлачионицу и екипу. Коначно изгледамо као тим, а то се одражава кроз резултате", рекао је Спајић за "Журнал".

Има једино исправно размишљање, а то је да Партизан тренутно игра добро и да је заслужено први, а ко ће бити на крају шампион, одлучиће наредне утакмице где је, по мишљењу многих, Црвена звезда фаворит.

"Неумесно би било да се било шта другачије коментарише. Наравно да црно-бели имају квалитет и то потврђују из утакмице у утакмицу. Побеђују, први су на табели, победили су и нас у дербију. Нико им није поклонио прво место. На нама је да победимо све наредне утакмице да бисмо били први. Очекује нас узбудљива трка, они наравно имају исту жељу. Неумесно је да се прича да смо ми „ванземаљци”, а да они имају среће", рекао је Урош Спајић.

СТРАНЦИ ЈАВЉАЈУ! У Црвеној звезди се спрема права ДЕТОНАЦИЈА

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА