Najnovije

MUP PREDUZIMA POJAČANE MERE! Tržni centri puni policije

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja kako bi osiguralo zaštitu i bezbednost građana i ulilo im osećaj sigurnosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručilo je građanima Srbije da brine o njihovoj bezbednosti i da su preduzete pojačane mere bezbednosti u tržnim centrima i drugim prometnim mestima u Srbiji.

"Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima i drugim prometnim mestima širom Srbije", saopštio je MUP na društvenim mrežama.

Kako je prethodno objavljeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja kako bi osiguralo zaštitu i bezbednost građana i ulilo im osećaj sigurnosti.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je sinoć u Beogradu pripadnike policije koji su raspoređeni ispred TC Galerija.

Gašić je prethodno obišao i pripadnike policije koji su obezbeđivali prijateljsku utakmicu u Beogradu između Crvene Zvezde i ruskog Zenita na stadionu "Rajko Mitić".

Juče je održana hitna sednice Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj je zaključeno da nema neposrednih saznanja da Srbiji preti teroristički akt.

"Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, sve bezbednosne agencije će preduzeti preventivne radnje za očuvanje mira", rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

On je dodao da MUP, Vojska Srbije i sve druge bezbednosne službe preduzimaju sve mere opreza i preventivne radnje kako bismo sprečili svaku mogućnost terorističkog akta ili uznemiravanje javnog reda i mira uz opasnost za živote ljudi.

GORI CELA UKRAJINA - DOSLOVNO SVAKI DEO U VAZDUŠNOJ OPASNOSTI! Bombe odjekuju Kijevom, žestoka odmazda, pala bomba kod granice sa Poljskom

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA