Најновије

МУП ПРЕДУЗИМА ПОЈАЧАНЕ МЕРЕ! Тржни центри пуни полиције

Министарство унутрашњих послова предузима мере појачаног обезбеђења како би осигурало заштиту и безбедност грађана и улило им осећај сигурности.

Министарство унутрашњих послова поручило је грађанима Србије да брине о њиховој безбедности и да су предузете појачане мере безбедности у тржним центрима и другим прометним местима у Србији.

"Бринемо о вашој безбедности. Министарство унутрашњих послова предузима појачане мере обезбеђења у свим тржним центрима и другим прометним местима широм Србије", саопштио је МУП на друштвеним мрежама.

Како је претходно објављено, Министарство унутрашњих послова предузима мере појачаног обезбеђења како би осигурало заштиту и безбедност грађана и улило им осећај сигурности.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је синоћ у Београду припаднике полиције који су распоређени испред ТЦ Галерија.

Гашић је претходно обишао и припаднике полиције који су обезбеђивали пријатељску утакмицу у Београду између Црвене Звезде и руског Зенита на стадиону "Рајко Митић".

Јуче је одржана хитна седнице Савета за националну безбедност на којој је закључено да нема непосредних сазнања да Србији прети терористички акт.

"Безбедносна ситуација у Србији је стабилна, све безбедносне агенције ће предузети превентивне радње за очување мира", рекао је министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

Он је додао да МУП, Војска Србије и све друге безбедносне службе предузимају све мере опреза и превентивне радње како бисмо спречили сваку могућност терористичког акта или узнемиравање јавног реда и мира уз опасност за животе људи.

ГОРИ ЦЕЛА УКРАЈИНА - ДОСЛОВНО СВАКИ ДЕО У ВАЗДУШНОЈ ОПАСНОСТИ! Бомбе одјекују Кијевом, жестока одмазда, пала бомба код границе са Пољском

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА