Najnovije

Nestorović ne veruje Vučiću i naprednjacima da će braniti Kosovo i Metohiju (VIDEO)

Predsednik Pokreta "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović kaže da se potpisivanje deklaracije iz Tirane, u kojoj se podržava širenje NATO i Ukrajina u sukobu sa Rusijom, Aleksandar Vučić direktno svrstao na stranu NATO i poništio status neutralnosti koji je Srbija imala.

Nestorović kaže da sumnja u iskrenost vladajuće SNS kada tvrdi da neće uvesti sankcije Rusiji i da će podržavati Republiku Srpsku, a da je jasno iz njenih poteza da SNS ne brani Kosovo i Metohiju.

Nestorović je u intervjju Jutjub kanalu “Član 50” rekao da veruje da će na novim izborima u beogradu njegova lista ostvariti bolji rezultat jer je se politička scena raščistila, a i sam Pokret “Mi – Glas iz naroda” izvršio je unutrašnje čišćenje.

Nestorović je izrazio zabrinutost zbog konstantnih tenzija između vlasti i proevropskih snaga i rekao da bi patrijarh Porfirije trebao sve relevantne činioce da pozove na razgovore radi sminjivanja tenzija, ali i da zatraži da se svi zakunu na Svetom pismu da će braniti Kosovo i Metohiju.

On u intervjuu govori o sukobu koji se desio u Pokretu, odnosu prema vlasti i opoziciji, geopolitičkoj situaciji u svetu i drugim aktuelnim temama.

POJAVIO SE SNIMAK: Ruski mornari do samog kraja branili brod koji je poronuo (VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA