Најновије

Несторовић не верује Вучићу и напредњацима да ће бранити Косово и Метохију (ВИДЕО)

Председник Покрета "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовић каже да се потписивање декларације из Тиране, у којој се подржава ширење НАТО и Украјина у сукобу са Русијом, Александар Вучић директно сврстао на страну НАТО и поништио статус неутралности који је Србија имала.

Несторовић каже да сумња у искреност владајуће СНС када тврди да неће увести санкције Русији и да ће подржавати Републику Српску, а да је јасно из њених потеза да СНС не брани Косово и Метохију.

Несторовић је у интервјју Јутјуб каналу “Члан 50” рекао да верује да ће на новим изборима у београду његова листа остварити бољи резултат јер је се политичка сцена рашчистила, а и сам Покрет “Ми – Глас из народа” извршио је унутрашње чишћење.

Несторовић је изразио забринутост због константних тензија између власти и проевропских снага и рекао да би патријарх Порфирије требао све релевантне чиниоце да позове на разговоре ради смињивања тензија, али и да затражи да се сви закуну на Светом писму да ће бранити Косово и Метохију.

Он у интервјуу говори о сукобу који се десио у Покрету, односу према власти и опозицији, геополитичкој ситуацији у свету и другим актуелним темама.

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК: Руски морнари до самог краја бранили брод који је поронуо (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА