Најновије

ВУЧИЋ МИРОТВОРАЦ: Нека се Тачи јуначи, ми смо за политику мира, не за пушке!

Председник Србије Александар Вучић, који борави у Мостару, изјавио је данас да Србији рат није потребан и да је "готово сигуран" да га неће бити.

Вучић и Тачи (Фото: Јутјуб)

"Ми сматрамо да нам рат није потребан и није никоме добро донео. Готово сам сигуран да рата неће бити, али ја могу да говорим у наше и име Србије", рекао је Вучић.

Председник Србије је одговорио и на провокацију косовског председника Хашима Тачија који је изјавио да ће на, како је рекао, "претње из Србије", бити одговорено "пушкама".

"Што се мене тиче не волим да се бавим пушкама и оружјем као Тачи, па нек настави то да ради... али то ни тада нису биле његове пушке већ туђи авиони који су разарали Србију. Наше је да одговоримо мирно и да кажемо да желимо боље односе. Они нека говоре шта им је воља, а ја да се јуначим и показујем ко је јачи не пада ми на памет", рекао је Вучић.
 
Вучић је данас са председником РС Милорадом Додиком и епископом захумско-херцеговачким и приморским Григоријем обишао радове на обнови Саборне цркве Свете тројице у Мостару. Погледајте ОВДЕ увежбавање руске акробатске групе "СТРИЖИ" пред Параду победе у Москви. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић у Мостару
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА