Најновије

ПРЕДСЕДНИК МЕЂ ШЉИВАМА: Народ у бедаку, Тома у мераку!

БЕОГРАД - Осим што доказано воли да пече ракију, председник Србије Томислав Николић показао је и да ужива у дегустацији исте.
Међ`шљивама (Фото: Фејсбук)

Међ`шљивама (Фото: Фејсбук)

Николић је, наиме, на манифестацији „Село слави шљиву“ себи дао прилично одушка и у стилу социјалисте Милутина Мркоњића пригрлио амбасадора Пакистана Арифа Махмуда и фолк певача Милана Топаловића Топалка. Прослава у част шљив(овиц)е одржана је 13. септембра у селу Гргуре крај Блаца, а амбасада Пакистана јуче је на својој званичној Фејсбук страници објавила ексклузивну фотографију на којој се Николић, чувен као произвођач „томоваче“, доказао у улози мераклије. - Његова екселенција господин Томислав Николић (председник Србије) свечано је отворио догађај „Село слави шљиву“ у Блацу како би обележио значај пољопривредне производње, посебно воћа и поврћа у тој области. Блаце је у региону познато по својим слатким, сочним и ароматичним шљивама. Друштвене и културне прославе део су овог догађаја, у којем су учествовали високи званичници Србије и амбасадори разних земаља. На гала вечери уз фолк песме и музику гости су уживали у врло топлој и срдачној атмосфери - наведено је испод фотографије, која је, међутим, уклоњена с Фејсбук странице амбасаде пошто је изазвала критике да председнику државе не приличи такво понашање и да нас брука у свету. Певач Милан Топаловић Топалко каже да је на прославу у Гргуру дошао на позив председника Николића и људи из СНС.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Ово је скок са ивице свемира, који је пробио звучни зид и светски рекорд!
Велики гаф - Нисам певао за хонорар већ као пријатељ. Тома је први председник коме сам певао. Није се латио микрофона иако воли добру музику и прави је мераклија. Не могу да се сетим коју сам тачно песму певао, али била је нека која је погодила и председника, а и амбасадор је уживао. Било је више амбасадора - прича Топалко, а на питање да ли је председник на шљивијаду донео своју чувену ракију „томовачу“ популарни певач одговара: - Нисам сигуран, али имао сам прилике да пробам „томовачу“. Знате, домаћини из Блаца могли су да се похвале добром шљивовицом. Аналитичар Бранко Радун истиче да је председник Николић познат као народски човек, али овим се у свет шаље лоша слика Србије. - Делује неозбиљно. Слика њих тројице - као из неке крчме, сеоске механе. Озбиљан гаф. Што каже Радован трећи: „Председниче, понашај се“. Председника државе се обавезује да води рачуна о свом понашању - мишљења је Радун. Зоран Кесић Зоран Кесић, аутор хумористичке емисије „24 минута“, пак каже да му је жао судбине председника јер већина нас успе да сакрије фотографије са журки на којима смо мало цугнули. - Види се да је под гасом, али пун весеља, љубави и грли амбасадора и Топалка. Такав нам председник нам и треба. Произвођач ракије уприличио је весеље у част шљиве и верујем да је, било некултурно одбити чашицу-две, три, четири... Мало се опустио. Мук Председник Николић јуче није желео да говори о проводу на шљивијади, нити да прокоментарише да ли му то као шефу државе приличи. На питања званично послата Председништву одговоре нисмо добили. Ни у Амбасади Пакистана нису желели да говоре о утисцима из Блаца нити да открију зашто су склонили фотографију с Фејсбука. Председник општине Блаце Иван Бургић (СНС) није био рад да говори о гошћењу високих званица. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА