Најновије

Санда хоће да се наметне као стожер патриотског блока

Демократска  странка Србије започела је преговоре са странкама, покретима, удружењима и интелектуалцима за формирање блока који ће назвати „патриотско-суверенистичи“ - сазнају „Новости“.
Санда Рашковић Ивић (принтскрин Јутјуб)

Санда Рашковић Ивић (принтскрин Јутјуб)

Према нашим информацијама, коначан изглед тог новог опозиционог савеза требало би да буде познат до краја године. Председница ДСС Санда Рашковић Ивић сутра ће на Сајму књига посетити и промоцију књиге Покрета Двери, што ће бити први јавни сусрет са члановима њиховог старешинства после њене победе на страначким изборима. Она ће у понедељак потписати споразум о заједничкој сарадњи и са избегличким удружењима, а припрема се и серија разговора са угледним интелектуалцима.
Прочитајте још: Толе Караџић хоће да преузме Звезду!
Према сазнањима „Новости“, формирање блока требало би, између осталих, да подрже и Мило Ломпар, професор Филолошког факултета, Леон Којен, пензионисани професор Филозофског факултета, Јован Душанић, професор економије, Игор Ивановић, публициста... Врх ДСС очекује да суверенистичком блоку приђу и представници националних мањина у земљи, који су патриотски оријентисани. У ДСС су расположени да поново привуку неке осниваче, а међу њима и Милана Шећеровића и адвоката Мирка Поповића, као и некадашње високе функционере Мирка и Драшка Петровића. Тај блок ће бити отворен за сарадњу и са Српским отаџбинским фронтом, који планира да оснује Синиша Ковачевић. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА